пʼятниця, 8 листопада 2013 р.

Дитяче свято - жах для батьків. Як організувати дитяче свято і самому відпочивати на ньому

Всі батьки прекрасно знають, що дитяче свято – це особлива подія, організація якої – справа непроста. Величезного найсмачнішого торта зі свічками буде недостатньо, щоб діти весело і цікаво провели час.

Свято для дітей не йде ні в яке порівняння з дорослими заходами, забудьте про світські прийоми і коктейльні вечірки, малі пустуни не помітять нові шикарні штори та ручної роботи фарфоровий сервіз (хіба що він розіб'ється на друзки по вині когось із них). Тому перш ніж братися за організацію дитячого свята, переконайтеся, що ви не припустилися типових помилок.

1. Якщо ви хочете, щоб ваш малюк був задоволений святом, не запрошуйте на нього дорослих (ясна річ, за винятком клоунів та аніматорів).
Немає нічого гіршого ніж мама малюка, яка розривається між проведенням конкурсу для дітей та необхідністю подати закуски на стіл для дорослих. Запам’ятайте, дітям не буде весело просто бавитися, поки дорослі зайняті гучним застіллям.
Проведіть свято для малюків вдень, а дорослих запросіть ввечері – так ви догодите усім.



2. Складіть дитяче меню, але не покладайтеся лише на нього.
Авжеж будь-яка дитяча вечірка не може обійтися без великого смачного торта, солодощів, морозива та фруктів. Але дітей не вразиш вишуканими стравами та диковинними наїдками, ніхто з них не приходить на свято поїсти.



3. Прикрасьте будинок, але не забудьте заховати згаданий сервіз.
Для дітей важливо, щоб святковий настрій був усюди: прикрашені гірляндами та ліхтариками стіни, скатертина та посуд з мультяшними героями, меблі, обвішані іграшковими прикрасами – чим більше кольорів, тим краще. ОБОВ’ЯЗКОВО приберіть якомога далі всі цінні та крихті речі, а також все те, що гарно виглядає і легко можна проковтнути (особливо якщо свято для дошкільнят).



4. Підготуйте для дітей розважальну програму: активну і пасивну, діти не будуть просто гратися, а тим більше тихенько сидіти.
Складіть чіткий перелік різноманітних ігр і конкурсів для усіх дітей, підготуйте подарунки та заохочувальні призи для маленьких гостей. Але надто захоплюватися теж не варто, особливо якщо діти молодше 7 років, більше години активних ігр вони не витримають. Саме тому треба також підібрати мультфільми, щоб не надто втомлювати малюків.

Таким чином, приблизна програма вдалого дитячого свята повинна бути наступною:
1. Зустріч гостей. Вигадайте якісь розваги для гостей гостей, які прийшли раніше, щоб вони не нудьгували, чекаючи інших.
2. Ігри, конкурси та розваги.
3. Святковий торт, напої, солодощі, морозиво.
4. Вручення подарунків імениннику (якщо це День Народження) та призів маленьким гостям.
5. Перегляд мультфільму або тихі ігри, якщо діти втомилися.
6. Завершення святкового вечора, прощання.



Якщо ви відчуваєте, що для вас занадто важко буде самотужки провести дитяче свято, зверніться до родичів або друзів, особливо якщо вони добре ладнають з дітьми. Правда, відпочити на такому святі вам навряд чи вдасться. А щоб весело провести час разом з дітьми і не перейматися через усілякі дрібниці, ви можете залучити до організації дитячого свята професіоналів.

Бюро розваг CreActive Event пропонує усім батькам разом із дітьми вирушити в казкову «Оллі-Поллі-Ляндію». Ми організуємо для вашого малюка по-справньому чарівне та яскраве свято. Дітей будуть розважати веселі аніматори, кмітливі ведучі, міми та “мультяшні герої”. Досвідчені організатори повністю запланують, задекорують, приготують та проведуть будь-яку дитячу подію вдома, на свіжому повітрі або у закладі на ваш вибір.

Пам’ятайте, чудовий настрій та казкові спогади вашої дитини – у ваших руках!

Немає коментарів:

Дописати коментар