четвер, 14 листопада 2013 р.

Дівич-вечір. Must do list

Влаштувати нареченій сюрприз
Ясна річ, майбутня наречена чекає дівич-вечора, можна навіть їй сказати в який саме день він відбудеться і вислухати її побажання. Але розголошувати сценарій, програму і деталі святкування суворо заборонено!

Вбратися яскраво
Які саме наряди ви оберете – ваша справа, це можуть бути однакові сукні або пишні спідниці кислотних кольорів, а ще краще – футболки з прикольними написами, костюми в улюбленому стилі нареченої, і – обов’язково – гарний вельон для кожної.

Замовити святковий транспорт
Пересуватися по місту треба на особливому святковому транспорті: лімузині, кареті, ретро-авто, скутерах, самокатах, дельтаплані,.. Головне, щоб це допомагало веселитися.

Підготувати кумедні завдання або квест для нареченої
Вигадайте окремі жартівливі завдання або влаштуйте цілий квест, в ході якого наречена повинна буде розгадати загадки (сказати розмір ноги нареченого, вигадати 5 «відмазок» чому не зварений борщ), виконати декілька кумедних завдань, за допомогою підказок знайти подарунок чи дістатися місця святкування.

Зібрати фото та відео докази
Захватіть з собою фотоапарат, а ще краще фотографа і відео оператора, щоб на ранок відновити в пам’яті подробиці свята :))

Утнути щось шалене
У кожного різні уявлення шаленства, це може бути катання на екстремальному атракціоні, політ на повітряній кулі, стрибок з парашутом, танець на барній стойці або замовлення чоловічого стриптизу (хоча це можна додати окремим пунктом), головне не забути, що через тиждень – весілля :)
Розважатися, розважатися і ще раз розважатися

Продумайте конкурси, ворожіння, передбачення, розважальна програма повинна бути максимально насиченою.

Написати лист чи e-mail в майбутнє
Допоможіть нареченій написати листа майбутній сімейній дамі, якою вона стане. Чим веселіший зміст листа ви вигадаєте – тим приємніше буде його читати через роки.

Натанцюватись
Навіть якщо ви не планували відвідування нічного клубу чи дискотеки (а-та-та!), ви просто зобов’язані натанцюватись!

Влаштувати «час дівочих секретів»
Кожна учасниця дівич-вечора повинна підготувати кумедну історію про наречену «Я ніколи не забуду, як ми…», далі можна зіграти в фанти з провокаційними запитаннями та влаштувати конкурс непристойних порад майбутній дружині, варіантів маса.

Вручити подарунки нареченій
Найкраще, якщо це будуть маленькі презенти в стилі «Щоб потішити майбутнього чоловіка»…

Декілька порад

1. Проводити дівич-вечір оптимально за тиждень до весілля (якщо вечірка пройде занадто вдало буде час виїхати з країни :)))).

2. Організацією свята варто займатися дружкам або найкращим подругам нареченої (вони точно знають що їй сподобається).

3. На дівич-вечір запрошують найближчих подруг та знайомих нареченої (остерігайтеся пліток та шпіонажу :))))

4. Вечір-сюрприз буде особливо вдалим, якщо головне святкування пройде в закладі, де наречена раніше не бувала, а ще краще – в іншому місті.

5. Проведіть цей вечір незабутньо!

Немає коментарів:

Дописати коментар