середа, 20 листопада 2013 р.

Квести в культурі корпоративного відпочинку


Корпоративний квест – це різновид командної гри, учасники якої повинні у найкоротший термін виконати поставлені завдання, застосовуючи логіку, кмітливість, ерудицію, витривалість, нестандартне мислення, крім того, швидко впоратися з квестом вдасться лише завдяки злагодженій роботі всієї команди.

Переваги квесту, як виду корпоративного відпочинку


1. Квест сприяє згуртуванню колективу та формуванню загальної мети.
2. Створюється дружня атмосфера.
3. Розкриваються особисті якості кожного працівника.
4. Виявляється явний та прихований лідер колективу.
5. Розвивається вміння працювати на результат і вірно розставляти пріоритети.
6. Формується довіра колективу до кожного учасника команди.
7. Виникає готовність допомагати одне одному у складній ситуації.


Чому це працює? 


Труднощі та нестандартні ситуації відмінно демонструють на що здатні ваші працівники.

Загальновідомий факт, що в екстремальних умовах людина здатна вийти за рамки своїх можливостей. Так само і ваші працівники, опинившись перед необхідністю розгадати загадки та пройти маршрут квесту, мобілізують свої сили та внутрішні резерви, щоб першими впоратися з усіма завданнями та успішно фінішувати.

Програма квесту будується на головних засадах активного відпочинку та основних елементах тімбілдінгу, а також відповідно до корпоративної культури компанії. Це дозволяє виявити сильні та слабкі сторони колективу в цілому, і кожного працівника зокрема.


Чому корпоративні квести стають дедалі популярнішими?


Квест – це цікаво. Загадки, ребуси, логічні задачі, завдання на уяву, пам’ять та уважність – саме різноманіття програми квесту робить його по-спражньому цікавим. Окрім того, кожен учасник команди має можливість проявити себе та власні приховані таланти. Саме це дає відчуття власної значимості за задоволеності собою, і формує взаємоповагу у колективі.

Квест – це активно. Розумове навантаження вдало поєднується із завданнями на вправність, швидкість та здатність орієнтуватися по карті. Оскільки гра командна, учасники підтримують та допомагають одне одному задля досягнення загальної мети та хорошого результату.

Квест – це захопливо. В ході гри кожен учасник відчуває запал та азарт, яких інколи так не вистачає у реальному житті. Квест гарантує учасникам емоційну розрядку та потужний вибух адреналіну. Насичена програма, важкі перепони та екстремальні елементи підвищують рівень довіри в колективі, вміння адекватно та швидко реагувати у нестандартній ситуації, формують гнучкість поведінки.


А коли почнеться свято? 


По завершенні квесту всі учасники команд нагороджуються призами і кубком компанії. Корпоративна вечірка (згідно побажань замовника) продовжується бенкетом, розважальною програмою та святковим феєрверком.

Немає коментарів:

Дописати коментар