четвер, 21 листопада 2013 р.

Весілля в Карпатах – 5 безумовних переваг

Зізнаймось чесно, хто з нас не млів від перегляду кадрів світських хронік чи романтичних кінострічок, де закохане подружжя проводить свою шлюбну церемонію та весільну вечірку у невеликому колі найближчих гостей у надзвичайному, екзотичному куточку світу! Здебільшого такі романтичні місця, котрі нам демонструють - це острівні пляжі Карибського басейну. 



Що ж робити, якщо таке весілля для вас об’єктивно і залишиться лише мрією, а чогось надзвичайного все ж таки серце бажає? Відповідь проста – озирніться навколо! Друзі, ми ж з вами мешкаємо у надзвичайно красивому та романтичному Карпатському краї. А чи відомо вам, що багато знаменитостей та простих українців зі столиці та інших регіонів регулярно влаштовують весільні церемонії саме тут – в горах Івано-Франківської, Львівської та Закарпатської областей. 


Тож, прийшов час навести вам 5 беззаперечних аргументів, котрі доводять, що весілля в Карпатах – це модно, доступно, ексклюзивно та по-справжньому незабутньо:


1.   Доступна відстань. 

Вам не потрібні візи, дорогі трансфери, та й дорога займає лічені години – тож за бажанням можна запросити на таке весілля досить велику кількість гостей. Таке весілля надовго запам’ятається кожному, хто його відвідав та стане справжнім святом не лише для самих наречених!




2.   Виїзна церемонія. 

Чи можна уявити собі щось більш романтичне та унікальне, ніж церемонію укладання шлюбу на верхівці гори! Під аркою з живих польових квітів на фоні неймовірного пейзажу дають найважливіші обітниці двоє закоханих… Легенький вітерець розносить серед присутніх аромати гірських трав та цвітінь і ніжна мелодія «Гуцулки Ксені» у виконанні чуттєвого скрипаля створюють відчуття справжньої казки.. Така виїзна церемонія точно виграла б у шоу «4 весілля» :)



3.   На будь-який гаманець.

Не залежно від того, обмежений у вас бюджет весілля, чи майже необмежений – кожен зможе влаштувати неповторне свято у Карпатах. Сьогодні існує великий вибір елітних курортів, готелів та ресторанів, котрі зможуть здивувати навіть дуже вимогливих гостей та наречених. А весільна вечірка в спеціально декорованому шатрі на свіжому повітрі посеред гірських пейзажів – чим вам не Голівуд?? :) Для тих, хто не бажає витрачати усі статки на святкування шлюбу Карпати теж стануть чудовим варіантом, адже в період весна-літо-осінь ціни на проживання та банкет можуть бути значно приємніші, ніж у великих містах. А якщо прикласти фантазію та організувати весілля в етнічному стилі, то взагалі можна не хвилюватись за бюджет!




4.   Медовий місяць. 

Згадайте американську традицію, згідно якої наприкінці весільної вечірки гості залишаються, а молодята від’їжджають у «медову» подорож… Але ж ми не американці! То чом би не зробити усе навпаки? Саме в Карпатах ви можете собі дозволити відпровадити усіх гостей додому, а самі залишитесь і проведете свій «медовий місяць» просто тут, у чарівних та містичних заповідних куточках Карпатських гір. 





5.   Колорит! 

Чи можна пригадати собі хоча б одне нудне весілля в місті? О, так.. напевно й не одне. Стандартний сценарій, звичні конкурси, ті ж самі пісні від «лабухів», наїдки на столах до болю знайомі.. Нудно, як не крути. А в Карпатах – весело! До того ж – завжди! Навіть якщо наречені будуть найсумніші в світі – гості усе одно отримають мегазадоволення від місцевого колориту, гуцульської кухні, запальних троїстих музик та краси довкола. Скільки б не намагались міські ресторани  - їм ніколи не вдасться настільки реалістично відтворити отой пресловутий гуцульський колорит наших Карпат!  





То як, переконалися? Отож-бо! А чи подобається вам ідея відсвяткувати весілля в Карпатах? Чекаємо на ваші відповіді у коментарях. 


А про те, як правильно організувати весілля в Карпатах читайте у наступній статті.  Далі буде...

Автор:   Ольга Польова

Немає коментарів:

Дописати коментар