понеділок, 25 листопада 2013 р.

НОВОРІЧНІ КОРПОРАТИВИ: Сценарій №1 - Wild Wild West!

Чим ближче грудень – тим стає спекотніше… Не відчуваєте?! Дивно.. Усі питання – до свого керівництва. Адже більшість завбачливих керівників уже відтепер доручають спеціалістам підготовку до новорічного корпоративу




Часто-густо обов’язки івент-агенції на двох ніжках падають прямо на голову головному бухгалтеру чи офіс-менеджеру.  Тому, хоч якими б золотими професіоналами в своїй основній галузі вони не були, з організацією новорічного корпоративу справляться максимум на трієчку: ресторанчик, банкетик, «дощики» на шиї, Дід Мороз зі Снігуркою та мішком «сороміцьких» і «бородатих» конкурсів та жартів, дискотечка… от і все, свято скінчилось. З понеділка все обговориться за кавою в офісі, переглянуться типові фото і всі знову розбіжуться по своїм справам ніби нічого й не було… 

А бажаєте цього року влаштувати такий корпоратив, який переверне з ніг на голову ваше уявлення про такі заходи? Душа прагне справжніх колективних пригод та чогось неймовірного?
Тоді не зволікайте ані хвилини і мерщій звертайтесь до Бюро розваг CreActive Event




Ми вже напекли для вас гаряченьких новорічних сценаріїв та надзвичайно вигідних пропозицій.  Смакуйте активні та креативні корпоративи від CreActive Event!


До 06.12.2013 Замовте Організацію Корпоративу ТУТ зі знижкою - 25%    

Сценарій №1: Wild Wild West 




Цей ковбойсько-індіанський сценарій є беззаперечним хітом на сьогодні, адже зустрічаємо ми з вами рік Коня за східним гороскопом! Тому, аби у вашу компанію цей рік прискакав наче дикий мустанг – успішний, активний, усім на заздрість – то треба і зустріти його відповідно! А як проігнорувати дану пораду – то може статися усе і замість дикого мустангу припхається старенька та лінива шкапа. Це все жарти… але ж саме так все і має відбуватись – весело та радісно! 




Дана корпоративна програма включає: Новорічний  міський командний квест «Таємниця Великого Змія»    , що завершується фінальним етапом «Таємниця Зеленого Змія»     у обраному ресторані чи нічному клубі та плавно перетікає у танцювальну гру «Гарцюємо, як Поні»! 







Увесь час з моменту підготовки та на протязі усього дня корпоративного святкування вашу компанію супроводжуватимуть спеціальні агенти «Грязний Гаррі» та «Хитра Скво».






Сценарій даної програми прописується під кожного окремого замовника з урахуванням індивідуальних особливостей співробітників, загального напрямку роботи підприємства, побажань керівництва. 
Під час бенкету відбувається церемонія нагородження переможців Квесту та найкращих працівників року. 





Чудовий декор залу, забезпечення елементами  тематичних костюмів кожного учасника, дотепні та запальні ведучі, шоу-програма з незвичними конкурсами та професійна фото/відео зйомка – це лише невелика частина креативного та активного корпоративу Wild Wild West!    




Сценарый №2: Oscar Party ЧИТАТИ ТУТ

Немає коментарів:

Дописати коментар