неділя, 6 жовтня 2013 р.

Що таке Бюро розваг "CreActive Event"?

УРА!!! Нарешті в провінційному місті західної України Івано-Франківську з'явилось щось по-справжньому унікальне. 

Сьогодні все більше людей розуміють необхідність економії свого часу та грошей. Це ж стосується і такої сфери нашого життя, як різноманітні свята та визначні події. Справжнім трендом останніх років у сфері надання послуг стали так звані "івент-агенції" (від англ. event - подія, захід). Це фірми, котрі допомагають своїм замовникам організувати свято (весілля, День народження, професійне свято) чи подію (конференція, презентація, корпоратив тощо) враховуючи усі побажання клієнта.

ЯКІ БУВАЮТЬ ІВЕНТ-АГЕНЦІЇ

Найчастіше на ринку України зустрічаються два типи івент-агенцій:
  •  посередники-організатори,
  •  підрядники-організатори.
Посередники організатори - це ті івент-агенції, які пропонують послуги з організації вашого свята, але для більшості активностей звертаються до своїх партнерів-підрядників. Наприклад, така івент-агенція займається підготовкою весілля і долучає інші фірми для організації банкету, створення декору, конферансу та шоу. Ціни на послуги таких івент-агенцій можуть здатись трішки вищими за рахунок того, що доводиться оплачувати послуги сторонніх осіб та компаній.

Підрядники-організатори - це ті івент-агенції, котрі мають у своєму арсеналі все необхідне для повного обслуговування заходу. Здебільшого, це дуже "потужні" компанії, в підрозділах яких є окремі напрямки "Кейтерінг", "Декор", "Шоу" та ін. Насправді, не варто очікувати, що послуги таких івент-агенцій обійдуться легшими втратами для гаманця, ніж послуги тих, хто працює, як посередник. Такі компанії вклали великі кошти в розвиток усіх напрямків і в подальшому будуть намагатись їх активно відбити. Крім того, часто це вже фірми з гучним ім'ям та бездоганною репутацією - а це саме по собі вже дорого вартує :)


ЧОМУ "БЮРО РОЗВАГ"?

Бюро розваг - це івент-агенція, але в дещо ширшому розумінні, ніж в більшості випадків.  Хтось спеціалізується виключно на весіллях і називає себе "весільна агенція", інші займаються лише організацією масових заходів, треті - тільки корпоративами та приватними вечірками. Ми поєднали усі ці напрямки.

Окрім того, Бюро розваг CreActive Event займається нестандартними для івент-агенцій західної України проектами:
Зараз ці проекти реалізуються лише в межах Івано-Франківської області, але у нас в стратегії закладене розширення сфери діяльності всіх напрямків у межах України протягом двох наступних років методом франчайзингу. Тож, якщо згадати, слово "бюро" походить від французької назви робочого столу з багатьма шухлядками. От і у нас такий собі стіл замовлень на розважальні послуги :)

ЧОМУ CreActive Event?

Хотіла написати "Як корабель назвеш - так він і попливе!", але чомусь здалось мені це надто банально )))) Насправді ж, назва народжувалась наче немовля - в справжніх муках творчості засновниці цієї компанії, тобто - моїх. Те, що назва буде мовою інтернаціонального ділового спілкування, а саме англійською було вирішено одразу. Також, взнаки дався напевно мій диплом англійської філології. Друге слово в назві зрозуміле вже всім - івент, а от перше - це каламбур, який включає в себе кілька слів, котрі дають визначення тому, як ми працюємо: Creative Reactive Active (Творчо Швидко Активно). Саме з цього каламбуру в подальшому народився і девіз нашого Бюро розваг: "To make your event .creative..reactive...active!"

НАШІ ПРОЕКТИ

Станом на сьогодні, Бюро розваг CreActive Event втілює наступні проекти:
  •  Організація корпоративного відпочинку та подій (MICE-event).
  •  Організація нетипових весіль в будь-якому куточку України та зокрема у Карпатському  регіоні.
  •  GIVE CREATIVE: Приємні Несподіванки - організація нестандартних привітань,  незабутніх та оригінальних освідчень, цікавих розіграшів та інших тематичних "міні-  квестів".
  •  "Миттєві Побачення" (формат speed-dating) - вечірки швидких знайомств з  різноманітними цікавинками, розіграшами та подарунками. 
ЦІЛЬОВА АУДИТОРІЯ ТА НАШІ ПРИНЦИПИ

Бюро розваг CreActive Event працює для широкого спектру клієнтів. Ми сповідуємо індивідуальний підхід до кожного потенційного замовника у своїй роботі. В залежності від допустимого бюджету менеджери пропонують оптимальні рішення та сценарії. Це дозволяє задовольнити бажання усіх, хто звертається до нас. Ми не поділяємо клієнтів на "бідних" та "багатих" - ми чуємо потребу та уявлення кожного і навіть з невеликим бюджетом створюємо дивовижні події!

НАША МЕТА ТА ІДЕОЛОГІЯ

Мета полягає в тому, щоб у перший рік існування розвинути в межах західної України якісний підхід до надання івент-послуг, а до завершення другого року розширити сферу діяльності у інших регіонах України.

Наша ідеологія:
  • Ми щиро любимо і поважаємо усіх клієнтів та замовників не залежно від матеріального становища, соціального статусу, мови, кольору шкіри, віросповідань, політичних поглядів (нам щиро пофіг на ці всі "умовності" - главное чтобы человек был хороший :)
  • Ми не вживаємо нецензурної лексики в спілкуванні з клієнтами та замовниками. Тільки між собою в процесі творчості  :)
  • Ми не "кидаємо", адже не маємо бажання, щоби "кидали" нас.
  • Ми знайшли своє покликання і дорожимо тим що у нас є: колективом, замовниками, підрядниками, репутацією. 
  • Ми не організовуємо політичні чи релігійні масові заходи - нам на ці умовності "пофіг"(внутрішні корпоративи чи конференції не рахуються, мається на увазі активна агітація сторонніх людей). 

В наступних статтях я розповім про те, як все починалося, про свій особистий шлях до втілення мрії, про нашу дивовижну команду однодумців. Слідкуйте за нашим блогом і отримуйте заряд натхнення та позитивної енергетики. 

КреАктивного настрою вам! :)

Ольга Польова
Генеральний директор

Немає коментарів:

Дописати коментар