четвер, 10 жовтня 2013 р.

Всі ЗА та ПРОТИ миттєвих побачень в Івано-Франківську

ЗА
ПРОТИ
Миттєві Побачення – це реальний шанс за 2 години завести багато нових знайомств, провести час у приємному спілкуванні та зробити перший крок до романтичних стосунків.

З першого разу ви можливо і не знайдете майбутнього батька своїх дітей або їх майбутню мати, але обов’язково познайомитесь з багатьма цікавими людьми.
На вечірці ви зустрінете людей з різноманітними інтересами, хобі, світоглядом та сферою діяльності. Ви зможете просто поспілкуватися на спільні теми або ж проявити знаки уваги до тих, хто дійсно вам сподобався.

Якщо ви, до прикладу, кухар, то ризикуєте не обговорити з колегою рецепт нового різотто, та натомість вас може вразити своїм гострим розумом симпатична дівчина-програміст.
Більше не потрібно шукати собі пару за допомогою знайомих, «місцевих сватів» або за порадою батьків та родичів, ви можете самостійно зустрітися з людьми, які зацікавлені у спілкуванні з вами. Переконайтеся, що кохання з першого погляду існує.

Так, ви навряд чи дізнаєтесь детальний родовід вашого співрозмовника за 3 хвилини, не знатимете з ким з ваших друзів він чи вона ходили в дитсадок, але натомість ви зможете ризикнути і довіритися власній інтуїції.
Ви відвідаєте кращі заклади Івано-Франківська та гарантовано приємно проведете час в романтичній атмосфері, витративши на це лише символічний членський внесок.

Кохання всього вашого життя в перший вечір може розминутися з вами, але каву, тістечка та приємну розмову ніхто не відміняв.
Ваші контакти будуть надані лише тим, кого ви обрали самі та з ким хотіли б продовжити спілкування або зустрітись. Натомість Ви отримаєте номери телефонів тих, хто зрадіє вашому дзвінку.

Ви можете соромитися подзвонити, ще хтось може соромитися, але в нас є чарівна кнопка «набратися сміливості», можете тиснути до повного набирання))
Миттєві Побачення вас ні до чого не зобов’язують, якщо ви не готові одразу ж зустрітись, то можете поспілкуватися онлайн або дізнатися більше про того, хто вами зацікавився, в ході телефонної розмови.
Навіть якщо ви не зустрінете свою Долю на першій вечірці, ми постараємося домовитися з Амуром про шанс для вас на наступних Миттєвих Побаченнях у Івано-Франківську. Не забувайте, у нас є зв’язки в Небесній Канцелярії))))

1 коментар: