понеділок, 7 жовтня 2013 р.

Що Ви завжди хотіли знати про Миттєві Побачення?

Миттєві Побачення (англ. speeddating) – вечірка у форматі міні-побачень, в ході якої всі присутні чоловіки та жінки знайомляться одне з одним.

Коли вперше була проведена speed-dating вечірка? 
В 1998 р. даний формат започаткував рабин Яків Дево із Лос-Анджелесу з єдиною метою – допомогти людям, які шукають другу половинку, знайти одне одного.

Хто може взяти участь у вечірці Миттєвих Побачень?
Всі ті, хто бажає цікаво провести час, познайомитися з цікавими людьми та знайти свою любов.

Чи є якісь обмеження для участі у даній вечірці?
Учасником Миттєвих Побачень може стати кожен, хто шукає приємне спілкування чи особисте щастя та досяг 18 років. Також не варто випробовувати долю тим, на кого вдома чекає чоловік або дружина.

Яких людей можна зустріти на вечорі Миттєвих Побачень?
До участі у вечірці в рівній кількості запрошуються чоловіки та жінки з рівноцінних соціальних та вікових груп. Переважно це люди, які в міру своєї завантаженості роботою та через звичне коло спілкування, рідко отримують можливість завести багато нових знайомств. Як правило, це цікаві, симпатичні люди з різнобічними інтересами та сферою діяльності.

Де і коли проходять Миттєві Побачення?
Вечірки відбуваються щочетверга у кращих закладах Івано-Франківська. Детально про місце проведення найближчих Миттєвих Побачень можна дізнатись у відповідній темі та новинах груп (ВК: vk.com/ifspeeddating, ОК: odnoklassniki.ru/group/54622008705054).

Яка програма заходу?
Всім учасникам Speed-dating видаються картки з номерами, Лист симпатій та кулькова ручка для нотаток. Зазвичай вечір починається з короткого слова організаторів, які ще раз нагадують учасникам правила Миттєвих Побачень. Після цього дівчата сідають за столики. Після звукового сигналу чоловіки приєднуються до дівчат, відповідно до номеру, та починається перше міні-побачення. Триває воно 3 хвилини. Коли пролунає звуковий сигнал, чоловіки повинні пересісти за наступний столик, дами залишаються на місці, і так по колу, доки усі чоловіки та жінки не перезнайомляться між собою. Після кожного міні-побачення в учасників є декілька секунд, щоб поставити відмітку про співрозмовника у своєму листі симпатій.

По завершенні першого кола учасники запрошуються на coffe-break: пригоститися кавою, напоями та закусками і поспілкуватися у вільному форматі. Перерва триває недовго, адже на всіх чекає друге коло міні-побачень.

На розмову знову дається по 3 хвилини. За допомогою другого кола учасники можуть дізнатися більше одне про одного та остаточно визначитися зі своїми симпатіями. По завершенні другого кола 10-хвилинна перерва та починається третє коло спілкування.

Протягом третього кола учасники мають також по 3 хвилини для розмови одне з одним, але тепер вони обмінюються думками стосовно вибраної організаторами теми.

По завершенні третього кола організатори збирають листи симпатій і, проаналізувавши їх, вручають вашу контактну візитівку (приготовану організаторами заздалегідь) всім учасникам, номери яких ви зазначили в своєму листку симпатій.

Хто отримає мої контакти?
Ваші контакти будуть надані лише тим учасникам, номери яких ви відмітили у Листку симпатій «плюсиком». Ви, в свою чергу, отримаєте контакти людей, які вподобали Вас. Якщо Ви зацікавлені у подальшому спілкуванні з ними, можете сміливо телефонувати, щоб зустрітися на вихідних – вони чекають вашого дзвінка.

Чи можу я привести із собою друга або подругу?
Третині учасників Миттєвих Побачень легше прийти на таку вечірку у компанії знайомих людей. Ні в якому разі не соромтеся цього. До прикладу, якщо ви – дівчина і вирішили прийти з подругою, кожній з вас необхідно подати заявку та вказати у своїй анкеті ім’я подруги, щоб організатори запросили вас на Миттєві Побачення у один і той самий день.

Хтозна, можливо Амур поцілить і в ваше серце, і в серце подруги, а в результаті отакої «авантюри» Ви в подальшому зможете зіграти подвійне весілля :))) А організувати його на вищому рівні та зробити справді незабутнім зможе бюро розваг CreActive Event, завдяки зусиллям якого Ви знайшли своє щастя на Миттєвих Побаченнях!

Чи отримаю я подарунки та сюрпризи під час Миттєвих Побачень?
Звісно так! Адже яке ж то бюро розваг CreActive Event без сюрпризів та подарунків :) Під час участі у Миттєвих Побаченнях на вас чекає лотерейний розіграш подарунків від наших партнерів (сертифікати на знижки, сувеніри, і т.д.). Серед тих пар, симпатії котрих співпали розігрується подарунок від CreActive Event - квитки в кінотеатр, театр, на концерт, в нічний клуб, романтична вечеря, тощо. Щоразу ми дивуємо чимось новеньким та несподіваним!

Але, звичайно ж, найголовніший подарунок на Миттєвих Побаченнях зможе зробити Вам лише доля, привівши до Вас на зустріч Ваш ідеал! А ми тільки допомагаємо їй зробити це красиво та цікаво :))

Хочу на Миттєві Побачення!!! Що потрібно робити, щоб прийняти участь?

Перший крок вже зроблено – Ви зрозуміли, що Миттєві побачення - це цікаво, неординарно та саме те, що Вам потрібно у даний період життя.

Далі необхідно зробити наступні кроки:
1. У групах (ВК: vk.com/ifspeeddating, ОК: odnoklassniki.ru/group/54622008705054) в темі "Анкета для участі в Миттєвих Побаченнях" знаходиться посилання на спеціальну форму заявки, котру потрібно заповнити, надавши лише правдиву інформацію.

2. До даної анкети ОБОВ’ЯЗКОВО потрібно прикріпити два власних фото – портрет та в повний ріст (Шановні ексгібіціоністи – ми поважаємо Ваші нестандартні захоплення, але залишаємо за собою право назавжди «забанити» Вас, отримавши фото в стилі «ню»).

3. Після заповнення заявки потрібно трішечки зачекати. Протягом 1 дня ми розглядаємо Вашу анкету та повідомляємо Вас електронною поштою і телефонним дзвінком про проходження чи не проходження відбору. У разі проходження – пропонуємо Вам кілька найближчих дат для участі в Миттєвих Побаченнях. В результаті наших домовленостей Вам потрібно протягом двох днів оплатити внесок учасника (50 грн) на картковий рахунок, котрий ми надішлемо Вам у зручний для Вас спосіб. Після отримання Вашого внеску ми зараховуємо Вас до учасників Миттєвих Побачень на зручну для Вас дату.

4. ВАЖЛИВА УМОВА!!! Перед початком Миттєвих Побачень УСІ учасники підписують «Згоду на розголошення дозволених персональних даних третім особам». В своїй анкеті Ви вкажете, які персональні дані готові надати об’єктам своїх симпатій для продовження знайомства за межами проекту Миттєві Побачення (телефон, e-mail, профайл в соцмережах – можна обрати щось одне). Ці дані ми розміщуємо на Ваших персональних візитках, котрі вручаємо наприкінці вечора обраним Вами людям. Для того, щоби вбезпечити себе від різноманітних неадекватних ситуацій бюро розваг CreActive Event підписує з Вами дану згоду. У випадку відмови від підписання даної Згоди ми залишаємо за собою право не допустити учасника до участі без повернення внеску (50 грн).

Отже, тепер Вам залишилось прийняти участь в Миттєвих Побаченнях, зустріти нових друзів чи навіть своє кохання і порекомендувати нас усім довкола! :) 

P.S. Якщо у Вас виникнуть будь-які запитання стосовно Миттєвих Побачень в Івано-Франківську - задавайте їх в коментарях, ми з радістю на них відповімо!

Наші контакти
+38 063 818 63 20
e-mail: dating@creaevent.org
ВК: vk.com/ifspeeddating
ОК: odnoklassniki.ru/group/54622008705054

Немає коментарів:

Дописати коментар