пʼятницю, 3 січня 2014 р.

Результати фотоконкурсу "Новорічний карнавал" від ОЛЛІ-ПОЛЛІ-ЛЯНДІЇ: Країни дитячих свят



25 грудня, в день католицького Різдва, завершився фотоконкурс "Новорічний карнавал", котрий ОЛЛІ-ПОЛЛІ-ЛЯНДІЯ: Країна дитячих свят проводила на найжіночнішому івано-франківському форумі egoistka.if.ua. 





Задля збереження таємниці та інтриги якнайдовше, результати голосування було приховано одразу по його завершенню. Хоч і справді кожна фотографія насправді заслуговувала на перемогу, та все ж ви обрали фаворитів.  Тож ми демонструємо вам прінт-скрін з результатами та трьома переможними номерами фотографій:



Після отримання результатів ми повідомили трьох переможців про їх виграш, але не повідомили про зайняті місця.
Увечері, коли всі родини були в зборі у себе вдома, до маленьких принцес-переможниць завітав справжній Дід Мороз з подарунковими пакуночками! Усі переможці отримали солодкі подарунки, іграшку на ялинку ручної роботи та сертифікати від ОЛЛІ-ПОЛЛІ-ЛЯНДІЇКраїни дитячих свят
. Нам ще раз вдалось переконатись, що усі дітки в житті ще прекрасніші, ніж на самих вдалих фото :)

                                                                                    І місце


Надзвичайна безпосередність та фотогенічність нашої переможниці Лізочки ще неодноразово проявиться під час рекламної фотосессії, до якої дівчинка уже починає підготовку.  



                                                                            ІІ місце


Маємо надію, що свій перший рочок весела крихітка-Веронічка зустріне яскраво та незабутньо разом з ОЛЛІ-ПОЛЛІ-ЛЯНДІЄЮКраїною дитячих свят!





                                                                                    ІІІ місце
  

 А ще, особливо запам'ятався щирий та ніжний віршик "Падав сніг на поріг" від маленького сонечка Вікторії, чиє фото зайняло ІІІ місце.

Усі учасники, котрі надіслали фото на конкурс отримують комплімент від ОЛЛІ-ПОЛЛІ-ЛЯНДІЇКраїни дитячих свят - сертифікат на знижку та вітальну листівку з конкурсного фото.

Щиро дякуємо усім за участь та голосування!  

До зустрічі на форумі egoistka.if.ua в нових фотоконкурсах та різних темах Бюро розваг CreActive Event!

1 коментар: